Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

H εκλογική συνεργασία στη Μαγνησία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ)  Μ-Λ ΚΚΕ συγκρότησε χθες εκλογική επιτροπή για τη μάχη των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Η μάχη αυτή δίνεται από τη μεριά μας όχι για να παρουσιαστούμε οι…Σωτήρες, οι οποίοι θα λύσουν όλα τα προβλήματα του ελληνικού λαού, όπως διατυμπανίζουν από δεξιά κι αριστερά διάφοροι φωστήρες. Παρεμβαίνουμε στις εκλογές αυτές, προκειμένου να διαδώσουμε τη δική μας πρόταση στο λαό:
Αν θέλει να σωθεί, μπορεί και πρέπει να το κάνει μόνος του, μέσα από Πρωτοβουλίες αντίστασης, οργάνωσης, αλληλεγγύης και αγώνα. Η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή γκρέμισε τα κόμματα του μνημονίου πολύ πριν τις κάλπες, αυτή, όσο περισσότερο οργανώνεται, μπορεί να οδηγήσει σε νίκες, αλλά και σε μια καλύτερη ζωή για τον ελληνικό λαό, χωρίς προστάτες και εκμεταλλευτές.
Με αυτό το σκεπτικό η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ, κόντρα σε όλους όσους μας μιλάνε για χαμένες ψήφους και ονειρεύονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, θα προχωρήσει σε πολυποίκιλες παρεμβάσεις σε ολόκληρη τη Μαγνησία.
Ειδικότερα, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται το Σάββατο 26 Μαΐου να μοιραστεί προκήρυξη στη λαϊκή της Γ. Δήμου, ενώ τη Δευτέρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου στις 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της συνεργασίας και οι γενικοί άξονες της παρέμβασης μας.
Το γραφείο Τύπου της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ