Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Χανιά

Με κεντρικό σύνθημα όχι στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες. Η ελπίδα βρίσκεται στη μαζική λαϊκή πάλη. Δε ζητάμε επιμήκυνση της εξαθλίωσης. Παλεύουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων, η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ έχει ξεκινήσει την εκλογική της καμπάνια. Αυτό που θα προσπαθήσουν να ξαναθέσουν από τη μεριά της συνεργασίας οι φίλοι και τα μέλη της στον κόσμο της δουλειάς και του μόχθου που του στερούν καθημερινά όλο και περισσότερες κατακτήσεις και δικαιώματα, στη νεολαία χωρίς μέλλον που της στερούν το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή, είναι να γίνει ξανά πεποίθηση για την πλειοψηφία του λαού μας, πως τίποτε στη ζωή και στην ιστορία των λαών δε χαρίστηκε.
Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες και τίποτα δεν προέκυψε μέσα από καμιά εκλογική αναμέτρηση. Γι’ αυτό και δεν έχουμε και δε σπέρνουμε εκλογικές αυταπάτες.
Το 8ωρο, η ασφάλιση, η σύνταξη, η δωρεάν περίθαλψη, το δωρεάν σχολείο, οι δημοκρατικές ελευθερίες, το δικαίωμα στην απεργία και άλλα, που αποτελούν πλέον παρελθόν για την πλειοψηφία του λαού μας ήταν αποτέλεσμα μακρών, αταλάντευτων, ανυποχώρητων αγώνων και συγκρούσεων με το σύστημα της εκμετάλλευσης και της εξάρτησης.
Για την καλύτερη προβολή των απόψεων και των θέσεων της συνεργασίας, για τη συμβολή όσο μας αντιστοιχεί στο δυνάμωμα της κατεύθυνσης για το λαό, του δικού του μονόδρομου αυτό της μαζικής λαϊκής πάλης σε αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση, θα λειτουργεί το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία της Αγοράς κάθε απόγευμα και προγραμματίζονται παρεμβάσεις σε εργασιακούς χώρους και σε συνοικίες της πόλης.
Χανιά 5-6- 2012