Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΒΟΛΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

Εκδήλωση Τετάρτη, 2 Μαΐου, 7:00 μ.μ. στο Μεταξουργείο
Μετά τις εξορμήσεις της εκλογικής επιτροπής του συνδυασμού μας σε χωριά και γειτονιές της Μαγνησίας, του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, μετά από τις συζητήσεις που κάναμε με εκατοντάδες πολίτες της περιοχής, νιώθουμε ακόμα πιο έντονα ότι η πρότασή μας είναι πρόταση ελπίδας και αγώνα, είναι πρόταση ρεαλιστική, η οποία στις εκλογές, αλλά κυρίως μετά από αυτές, μπορεί να ανθίσει πάνω στις αγωνιστικές διαθέσεις του λαού.

Ο λαός δε χρειάζεται μια δήθεν «καλή» και «τίμια» κυβέρνηση, χρειάζεται αλληλεγγύη, οργάνωση, αγώνα. Μόνο όταν πάρει τις τύχες στα χέρια του θα μπορεί να καθορίσει και το μέλλον του, που τώρα το πουλάνε ντόπιοι και ξένοι έμποροι ελπίδας.
Θέλοντας να καταθέσουμε την πρόταση μας, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τις ελπίδες μας, θέλοντας να μιλήσουμε για την πιο κρίσιμη μέρα, την αυριανή των εκλογών, σας καλούμε στην κεντρική μας πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη, 2 Μαΐου, 7:00 μ.μ. στο Μεταξουργείο.
Στον ίδιο χώρο, μία ώρα πριν, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, προκειμένου να παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στη Μαγνησία.