Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Εκδήλωση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και ΜΛ-ΚΚΕ στον Βόλο.

Με την συμμετοχή αρκετών φίλων και συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-συζήτηση την Τετάρτη 2 Μάη στο χώρο του Μεταξουργείου. Η παρουσία εργαζόμενων από εργοστασιακούς χώρους αλλά και νέων εργαζόμενων αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την συνέχεια της υπόθεσης της λαϊκής αντίστασης και πάλης στην περιοχή μας.

Οι ομιλητές Αποστόλης Αβτζηασλάν και Γρηγόρης Ανδρεάτος επικεντρώθηκαν στις τοποθετήσεις τους στα κρίσιμα ζητήματα της περιόδου για τους εργάτες και όλο τον λαό. Αυτά που έχουν να κάνουν με την δουλειά, το μεροκάματο, την κλιμάκωση της επίθεσης αλλά και την οργάνωση και την αλληλεγγύη.
Στάθηκαν ιδιαίτερα στα καθήκοντα για όλους τους αριστερούς και ταξικούς αγωνιστές του κινήματος και ξεκαθάρισαν ότι η παρέμβαση στις εκλογές δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση κοινοβουλευτικών και εκλογικών αυταπατών όπως κάνουν πολλοί σχηματισμοί στην αριστερά. Ζήτησαν την ενίσχυση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και ΜΛ-ΚΚΕ αλλά κυρίως κάλεσαν σε συστράτευση από την Δευτέρα 7 Μάη σαν αναγκαία προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος του λαού.

Παρουσίαση των υποψηφίων της εκλογικής συνεργασίας στο e-Volos. gr