Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Αττική και Σεπόλια

Μαζική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Εκλογική Συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στην Αττική και στα Σεπόλια. Από νωρίς το απόγευμα συγκεντρωθήκαμε στο σταθμό, απ' όπου περνάνε καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι, μαζί και μετανάστες οι οποίοι το τελευταίο καιρό δέχονται συχνά επιθέσεις από φασιστοειδή στο συγκεκριμένο χώρο, με πιο πρόσφατη σήμερα το πρωί.
Η μαζική μας παρέμβαση δημιούργησε αίσθηση στο κόσμο που περνούσε από εκεί αλλά και στη γειτονιά των Σεπολίων όπου πορευτήκαμε, αφού παραμείναμε σχεδόν μιάμιση ώρα στο σταθμό της Αττικής, περνώντας από τους κεντρικούς της δρόμους για να καταλήξουμε περίπου στον ομώνυμο σταθμό.

Μοιράστηκαν εκατοντάδες προκηρύξεις της συνεργασίας αλλά και εφημερίδες των δύο συνεργαζόμενων οργανώσεων, φωνάξαμε συνθήματα κατά της πολιτικής των μνημονίων, της εξάρτησης και υπέρ των μεταναστών, καλώντας το λαό να συνεχίσει τους αγώνες του και την αντίστασή του στα μέτρα που επιβάλουν ΕΕ και ΔΝΤ είτε με "διαπραγμάτευση" είτε χωρίς, να πάρει τη ζωή του στα χέρια και να μην την αναθέσει σε άλλους!
Δεν έλειψαν και οι θετικές εκδηλώσεις είτε με κορναρίσματα στο ...ρυθμό των συνθημάτων είτε με κάποια μπράβο που ακούστηκαν.