Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τη Μαγνησία
θα μας βρουν μπροστά τους!


Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ συνεχίζει τις εξορμήσεις της σε γειτονιές, χωριά και χώρους δουλειάς της Μαγνησίας, προωθώντας το μήνυμα της αντίστασης και της ελπίδας.
Πολλοί παρουσιάζονται ως σωτήρες της χώρας, αποκρύπτοντας δύο βασικά πράγματα:
Πρώτον, ότι η άσχημη κατάσταση της χώρας δεν οφείλεται μόνο στο Μνημόνιο. Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου της εξάρτησης από Ε.Ε. και άλλους ιμπεριαλιστές, εξάρτηση την οποία κανείς από τους επίδοξους πρωθυπουργούς δε θέλει να αποτινάξει. Αντιθέτως, σπεύδουν δεξιοί κι «αριστεροί» να δηλώσουν υποταγή και νομιμοφροσύνη…

Δεύτερον, ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, οι οποίες από τη μια μέρα στην άλλη να διορθώσουν την κατάσταση χωρίς να κουραστεί κανένας και τις οποίες διαθέτουν διάφοροι μάγοι.
Η συνεργασία μας υποστηρίζει ότι ο δρόμος της αντίστασης και του αγώνα, ο δρόμος της οργάνωσης σε γειτονιές και σωματεία, ο δρόμος της αλληλεγγύης είναι που έχει γκρεμίσει τα κόμματα της εξάρτησης, έχει τρομάξει τους ιμπεριαλιστές κι έχει δώσει διεξόδους. Τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν, δεν έχουμε καμιά διάθεση να τους φερθεί η συνεργασία μας ως ψηφοφόρους, αλλά ως συναγωνιστές και ενεργούς πολίτες.
Για το λόγο αυτό, η ψήφος που ζητάμε δεν είναι ψήφος ανάθεσης, αλλά ψήφος υπόσχεσης και δέσμευσης ότι και μετά τις εκλογές θα πορευτούμε μαζί το δρόμο του αγώνα. Γιατί, άσχετα με όσα λένε οι επίδοξοι σωτήρες μας, στις 18 Ιουνίου αρχίζει νέα περίοδος αναμέτρησης με τους ιμπεριαλιστές και τους υποτακτικούς τους.
Και θα μας βρουν μπροστά τους! 
Εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ