Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

ΚΡΗΤΗ

Χανιά
Με το προεκλογικό περίπτερο που στήθηκε και λειτουργεί στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, με μοίρασμα προκήρυξης, με αφισοκόλληση αλλά και με παρεμβάσεις στη λαϊκή αγορά, εξορμήσεις και ομιλίες στα χωριά συνεχίζεται η καμπάνια της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ. Ήδη, την Πέμπτη 31 Μαΐου δόθηκε συνέντευξη τύπου και έγινε παρουσίαση του ψηφοδελτίου. Τη Δευτέρα 11 Ιούνη έχει προγραμματιστεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων στις 8 το βράδυ.
Επίσης, αξιοποιώντας το λίγο χρόνο που μας έχουν παραχωρήσει γίνονται παρεμβάσεις συντρόφων και στα τοπικά κανάλια. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι δεδομένο. Είναι πρόθυμος να συζητήσει, δεν κρύβει την αγωνία του για το αύριο και θέλει να ακούσει την άποψή μας.
Τις μέρες μέχρι τις εκλογές θα γίνει προσπάθεια η άποψή μας να φτάσει και να συζητηθεί με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Γιατί τα δυσκολότερα θα έρθουν μετά τις 17 Ιούνη και είναι ανάγκη να διευρυνθεί το δυναμικό των αγωνιστών που πρέπει να συμβάλλει στην οικοδόμηση του Μετώπου Αντίστασης.

Ρέθυμνο
Την Παρασκευή 8 Ιούνη δόθηκε συνέντευξη τύπου και έγινε παρουσίαση ψηφοδελτίου. Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται μαζώξεις για συζητήσεις με συναγωνιστές και φίλους, ενώ τα προεκλογικά υλικά διακινούνται πλατιά στην πόλη και στα χωριά του Ρέθυμνου.